Studio za grafički i web dizajn

DIZAJN JE VRLO JEDNOSTAVAN, ZATO JE TAKO KOMPLIKOVAN

Paul Rand

DOBRODOŠLI U MAGALI STUDIO ZA GRAFIČKI I WEB DIZAJN

U STUDIJU MAGALI VAŠE IDEJE PRETVARAMO U STVARNOST

Web dizajn

Šta je Web sajt i šta je potrebno za funkcionalnost?

Web je moderan vid komunikacije koji služi unapređenju poslovanja, prodaje i promocije uopšte. Vidljiv je svim korisnicima interneta bez obzira na lokaciju. Da bi sajt bio dostupan korisnicima, porebno je da se nalazi na nekom serveru koji ima konstantan pristup mreži. Usluga te vrste moguća je kupovinom određenih hosting paketa u zavisnosti od potreba.

Koliko vremena je potrebno da bi sajt bio završen?

Ovo zavisi isključivo od složenosti zadatka u skladu sa vašim potrebama. Standardne poslovne prezentacije završavamo u roku između 5 i 8 dana. S obzirom na količinu poslova koje obavljamo i veliku potražnju koju naš tim mora da poštuje, ponekad je nemoguće uraditi sajt u zadatom vremenskom periodu. Iz tog razloga postoji lista čekanja po kojoj će za onoga ko je ranije naručio sajt, taj poso biti završen prije.

Šta se podrazumijeva pod održavanjem sajta?

To su svi poslovi koji su neophodni da bi sajt funkcionisao bez serverskih grešaka, ozbiljnijih problema do kojih uvijek može doći ukoliko se ne prati rad stranice. Održavanje podrazumijeva da uvijek postoji kopija trenutnog sadržaja u našem backup sistemu. Ukoliko je baza podataka u pitanju, ona se arhivira na određeni vremenski period koji je unaprijed dogovoren i određen cijenom održavanja.

Ukoliko naručim paket web usluga, da li je održavanje besplatno?

U zavisnosti od paketa koji naručite predviđen je jedan broj sati za besplatno održavanje vašeg sajta. Taj broj sati je sasvim dovoljan vremenski period u kome testiramo sajt. Nakon tog perioda, uz minimalnu doplatu možemo nastaviti sa održavanjem ukoliko vi to želite.

Da li održavanje sajta podrazumijeva i ažuriranje?

Ažuriranje sajta je vezano za unos novog sadržaja, dok je održavanje isključivo vezano za funkcionalnost. Uz određenu cijenu koja zavisi od količine i dinamike unosa sadržaja, na sebe možemo preuzeti i obavezu ažuriranja.

Prednosti korišćenja CMS sistema (WordPress, Drupal, Joomla…)

Za sajtove koje radimo najčešće koristimo CMS sisteme. Panel koji je postavljen u osnovi CMS-a omogućava jednostavno i brzo unošenje sadržaja na Vašu web stranicu bez obzira na nivo Vašeg znanja o web tehnologijama.

IZABRATI NAJBOLJE RJEŠENJE ZA WEB STRANICU, LOGO ILI VIZUELNI IDENTITET U CIJELOSTI, NEKAD MOŽE BITI TEŠKO. ZBOG TOGA SMO NAPRAVILI POSEBNE PAKETE NAŠIH USLUGA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA PRONAÐETE NAJPOVOLJNIJU PONUDU ZA VAŠ POSAO.